Home » Utbud » Interimschef Sourcing, Supply Chain & Logistik

Interimschef Sourcing, Supply Chain & Logistik

Vi hjälper dig hitta interimschef inom supply chain management

Ibland händer det att en del av verksamheten blir ledarlös. Det kan bero på att den nuvarande chefen kommer att sluta med kort varsel eller något helt annat. Oavsett anledningen så kommer detta att få en stor påverkan, både på den specifika delen av verksamheten och sannolikt även på hela företagets verksamhet också.

För att undvika denna påverkan så mycket som möjligt kan du använda dig av en interimschef, det vill säga en erfaren chef och ledare som kan hoppa in under tiden som ditt företag letar efter en ersättare.

 

En interimschef används naturligtvis inte bara för denna typ av uppdrag. De kan även användas när ditt företag vill utföra en omstrukturering av organisationen eller när det behövs specialkompetens för ett projekt.

 

För att ett interimschef uppdrag ska bli lyckat finns det många delar som ska gå ihop. Först och främst har vi själva chefen som hyrs in. Denna person ska inte bara besitta den erfarenhet och kompetens som krävs för att kunna fylla den specifika arbetsrollen. Helst bör personen även ha stor erfarenhet av den specifika branschen och dess förutsättningar.

Exempel på roller vi tillsätter

En interimschef inom Supply Chain Management som passar just er

Vi på Scandinavian Executive vet hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats. Därför har vi inte bara samlat flera duktiga ledare med erfarenheter och kunskaper inom flera olika branscher och kompetenser.

Vi gör även vårt allra bästa för att förstå just ditt företags verksamhet och situation. Genom att förstå vad ni behöver och hur ni arbetar kan vi föreslå en interimschef som har precis det ni efterfrågar.

 

Vi har många interimschefer inom Supply Chain, alla med olika erfarenheter, specialkompetenser och kunskaper kring olika branscher, och vi är säkra på att vi kan hitta en ledare som passar in hos just er. Vår affärsmodell bygger på nöjda kunder och vi tar inte betalt förrän du har hittat en ledare som du är nöjd med. Vi vill helt enkelt att alla ska vara nöjda, både ni som uppdragsgivare, vår interimskonsult inom SCM och så vi själva så klart. Skulle uppdraget bli väldigt lyckat så är det inte ovanligt att våra kunder anställer interimschefen. Varför avbryta ett framgångskoncept?

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Över 4000 kompetenta ledare och chefer

Undvik långa rekryteringsprocesser och låt oss hjälpa er hitta en passande interimschef på ett snabbt och smidigt sätt.

Vi har samlat över 4 000 konsulter och interimschefer inom flera affärsområden och vi har gjort vårt allra bästa för att känna till alla deras styrkor och egenskaper. På så sätt kan vi matcha in rätt person med rätt uppdrag och uppdragsgivare. Hör av dig redan idag och berätta mer om just er situation och era behov så hjälper vi mer än gärna till.

Kontakta oss

    Group 396
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar