Scandinavian Executive » Utbud » logistikchef

Logistikchef

Logistikchef

Logistikchef inom industri – processindustri

Anledningarna är många men det primära behovet är oftast desamma, att fylla arbetsrollen så snabbt som möjligt. För industrier och fabriker kan snabbheten vara extra viktig då avbrott i verksamheten snabbt kan bli väldigt dyrt.

Vi på Scandinavian Executive har inte bara erfarenhet av att matcha rätt uppdrag med rätt interimskonsult, vi har även headhuntat flera duktiga konsulter till vårt nätverk. På så sätt kan vi inte bara ta fram flera duktiga kandidater som passar just era behov och krav, vi kan även se till att de finns på plats redan efter några dagar. Vi arbetar helt enkelt snabbt och smidigt.

 

Fördelarna med att välja en interimskonsult istället för att nyrekrytera är många. De mest uppenbara är att du snabbt får in potentiella kandidater som kan lösa det specifika problemet som dykt upp eller fylla arbetsrollen som har blivit ledig. En annan fördel med att använda interim är för att leda ett projekt, en omstrukturering eller någon typ av förändring i verksamheten. Då kan den tillfälliga konsulten styra upp arbetet och säkerställa att mål nås och deadlines hålles. Som du märker ställs det stora krav på en interimskonsult. Detta ställer i sin tur stora krav på våra kandidater och vår förmåga att matcha rätt. Genom åren kan vi med stolthet säga att vi har samlat ett väldigt kompetent nätverk och dessutom utvecklat en god fingertoppskänsla när det kommer till att matcha rätt.

Exempel på roller vi tillsätter

Anlita en interimskonsult

Vid brådskande behov för ett projekt eller fast roll kan en interimskonsult fylla ett viktigt tomrum.

Bli en interimskonsult

Anta olika interimroller i syfte av variation eller att hitta rätt anställning. Vi erbjuder både chefsroller och operativa roller.

Hur går det till att anställa en logistikchef inom industri?

Vi tror på effektiva och okomplicerade processer. Därför är vår rekryteringsprocess både enkel, snabb och träffsäker. Själva processen för att anställa en logistikchef är alltid densamma, oavsett om du behöver en konsult som kan driva fabrik, sköta logistiken eller implementera ett nytt IT-system för lagerhantering.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Kontakta oss

    Group 396
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar