Interim nyhet

Att hitta en passande konsult handlar inte om att matcha en generell titel. Det handlar om att matcha dina behov med kandidaternas konkreta erfarenheter och kompetenser. Framförallt att se till vilket värde personen kan ge på just ditt företag.

Därför vill vi ge dig en inblick i vårt nätverk. Här nedan möter du fyra exempel på skarpa kompetenser. Hör av dig för att snabbt få kunniga interimskonsulter – och ta tag i det där projektet du vill komma igång med!

 

Interim Anna

Anna: Interim CIO/CTO

Anna har över 20 års erfarenhet av ledarskap och IT, bland annat inom finans och försäkringar. Att ha budgetansvar, leda förbättringsprojekt och hantera många teammedlemmar är inget nytt för henne. Utöver projektledning är Anna van att samarbeta och kommunicera sitt arbete med andra avdelningar.

Kostnad för att anlita Anna: 1 345 kr per timme

 

 

Pierre Interimkonsult

Pierre: Interim CFO/Financial Controller

Under sina två decennier inom finans har Pierre samlat på sig stor analytisk kunskap och kompetens att hantera internationella affärsrelationer. Han har haft roller som ekonomichef och financial controller, ofta med ansvar för verksamheten i flera länder. Han är van att leda projekt och rekrytera ny personal.

Kostnad för att anlita Pierre: 1 150 kr per timme

 

 

Interimskonsult

Helena: Interim Supply Chain Manager

Helena har tidigare ansvarat för globala team inom supply chain management. Hon har erfarenhet av bland annat inköp, hållbarhet, logistik och kvalitetssäkring. Helena har flera gånger stärkt arbetslag, genomfört förändringar och drivit resultat genom sitt ledarskap. Framförallt inom daglighandel, skönhet och mode.

Kostnad för att anlita Helena: 1 250 kr per timme

 

 

 

Mikael interim

Mikael: Interim HR-chef

Mikael har tjugo års erfarenhet som HR-chef och konsult. Under de här åren har han byggt strategier, drivit förbättringsarbeten, haft fackliga förhandlingar, fungerat som chefsstöd, rekryterat personal och mycket mer. Mikael har både arbetat med mindre företag och internationella bolag med tusentals anställda.

Kostnad för att anlita Mikael: 1 100 kr per timme

 

Skulle en konsult med rätt kompetens, erfarenhet och kort startsträcka göra skillnad på ditt företag? Hör av dig till oss så förmedlar vi kontakten!