Snart lämnar vi detta år bakom oss, ett år med en fantastisk utveckling för Scandinavian Executive. När året inleddes hade vi etablerat en grund och kände att vi stod i startblocken inför något riktigt bra. Nu i december kan vi konstatera att vi lyft från marken och påbörjat en resa mot högre höjder.

Vi vill tacka alla våra konsulter, kunder, partners och övriga för ett trevligt och givande samarbete, det är tillsammans vi blir som bäst!

Under 2017 ser vi fram emot att utveckla samarbetet ytterligare och vi vågar lova ett utökat stall av såväl kompetens som uppnådda resultat med framgångs-case hos våra kunder. Möjligheterna är många och insikten om fördelarna med att anlita en kompetens på interimbasis ökar för varje möte vi gör.

Med det sagt vill vi passa på att tipsa er om att läsa en artikel om oss som skrevs av Affärsvärlden nu i december. Klicka här

Njut av stundande helger och ladda batterierna, nästa år lägger vi i ytterligare en växel!

Allt gott önskar,

Vi på Scandinavian Executive

 

Som julgåva skänker vi en slant till välgörenhet och detta år väljer vi att ge vårt bidrag till tre organisationer som gör ett fantastiskt arbete. Barncancerfonden, BRIS och Svenska Röda Korset.