Våra medarbetare 2019-06-11T22:08:26+02:00

Våra medarbetare

Michael Gabrielsson

Partner, Senior Konsult och Försäljningsansvarig

Michael har en bakgrund som säljkonsult, 30 års erfarenhet från försäljning, ledningsgrupp, VD och säljchef inom media, utbildning och andra professionella tjänster.

Magnus Uvhagen

VD/Executive Advisor

Magnus är aktiv som interimskonsult inom Ekonomi och Ledningsfunktioner. Han har en bakgrund från flera stora svenska bolag där han varit CFO, vVD, och ansvarig för förändringsprojekt.

Bengt Engström

Executive Advisor

Bengt är styrelseordförande i Scandinavian Executive AB. Han sitter i flera styrelser, och har haft ledande positioner i många olika globala och svenska företag.

Erland Pontusson

Executive Advisor

Erland har en lång bakgrund från IT, Pharma och Medtech. Han har erfarenhet från roller som VD eller försäljningsansvarig.

Anne Sofie Eriksson

Support & Admin

Anne Sofie har arbetat med administration, support och arbetsprocesser under många år. Hon översätter, redigerar texter och arbetar även som fotograf.

Joakim Karlsson

Marknad

Joakim tar första kontakterna med kunderna och inleder dialog om behov. Han har ett långt förflutet inom TM och besöksbokning samt kundvård.

Per Clingweld

Marknadsansvarig

Per ansvarar för marknadsföring och innehåll på vår hemsida. Han har en lång bakgrund från arbete med digital marknadsföring och talangnätverk.