Scandinavian Executive » Utbud » Interimschef Marknad och Försäljning

Interim marknadschef/CMO

Har du fått ett plötsligt behov av en ny marknadschef eller CMO? Då kan vi på Scandinavian Executive hjälpa till

På Scandinavian Executive har vi placerat interima marknadschefer hos några av Skandinaviens ledande organisationer, vilket ger en stor mängd erfarenhet och tvärfunktionell expertis till våra kunders förfogande. Vår process är dessutom mycket enkel och effektiv och den startar med att du kontaktar oss.

Att få in en kompetent marknadschef kan göra en stor skillnad för din verksamhet. Våra interima marknadschefer och CMO:s är tillgängliga med kort varsel för att komma in och täcka de viktigaste delarna av marknadsavdelningen, överbrygga en kompetensklyfta, leverera projekt eller bädda in affärskritiska förändringar. Vi är specialister på att matcha erfarna ledare med kraven i varje kundföretag. Genom att vi skapar oss en förståelse för era behov och krav kan vi således snabbt göra en träffsäker matchning så att ni får rätt person för uppdraget.

 

Många av våra interima marknadschefer är skickliga på att arbeta tvärfunktionellt för att leverera förändringsprojekt och digital transformation eller med stor erfarenhet tillföra värde i ledningsgrupp i rollen som CMO. Under de senaste åren har vi växt vårt nätverk till över 4000 chefer som alla är experter flertalet olika affärsområden. När behovet av att anlita en kompetent interim marknadschef uppstår finns vi här för att hjälpa till.

Exempel på roller vi tillsätter

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Kontakta oss

    Group 396
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar