Scandinavian Executive » Utbud » Interimschef IT – tech

Interim CTO

Interimschef IT – Vi tillsätter rätt kandidat inom 1-3 dagar

Behöver du få hjälp med att utveckla och implementera en teknikstrategi? Oavsett om det handlar om att tillsätta en interim CTO till ett tillfälligt projekt eller för en längre tidsperiod, så förstår vi att du ställer höga krav på kandidaten. Vi på Scandinavian Executive kan snabbt och smidigt hjälpa dig att hitta en kvalificerad kandidat till uppgiften.

Det kan även vara så att personen ska vara borta tillfälligt, exempelvis vid semester eller föräldraledighet. Personer i ledarskapsroller är svåra att ersätta, speciellt när man behöver gå den långa rekryteringsvägen. Då kan det passa utmärkt att ta in en interimschef.

 

Vårt jobb började långt innan ert behov dök upp. Vi har under många år samlat erfarna och kompetenta ledare från flera olika håll, alla med sina egna speciella erfarenheter och kunskaper. När ditt företag väl tar kontakt med oss så har vi en stor intern personalstyrka med kandidater att välja mellan. På så sätt kan vi inte bara matcha rätt person med rätt behov och uppdragsgivare, vi kan även arbeta snabbt och se till att det finns en ledare på plats så fort som möjligt. Hela processen kan ta mellan två till fem arbetsdagar.

 

Just ledare och chefer inom IT och teknologi, ett område som ställer höga kompetenskrav, är något som vi med fördel kan hjälpa dig med.

Exempel på roller vi tillsätter

Din interim CTO i aktion

En CTO övervakar många aspekter av teknikutveckling för företag. Du vill vara säker på att hitta rätt person till uppdraget. Om du behöver anställa en interim CTO för ditt företag har vi många mycket skickliga experter i vårt stora nätverk som med omedelbar verkan kan placeras i din verksamhet, oavsett hur länge du behöver deras tjänster.

Genom att noga lyssna på era önskemål och krav kan vi göra en träffsäker matchning så att ni får rätt person till uppdraget. Våra interim CTO har hjälpt företag inom ett brett spektrum av branscher genom att utföra uppgifter som:

 

  • leda strategisk utveckling av teknik
  • implementera effektivare teknik och tekniska processer
  • analysera aktuell teknik och ge råd om hur den kan förbättras
  • säkerställa att IT-avdelningen fungerar effektivt och smidigt
  • anpassa teknik och affärsstrategi samt definiera mål
  • ha nära kontakt med både tekniska team och ledning
  • fastställa tekniska standarder och se till att dessa följs

 

Teknik spelar en nyckelroll för att säkerställa en organisations effektivitet och framgång. Du kan lita på att våra interima CTO:er har både beprövad ledarskapsförmåga och en stark bakgrund inom IT. Våra interim CTO har erbjudit sin expertis till många företag, och du kan nu dra nytta av den erfarenhet de förvärvat. Eftersom dessa proffs anställs på kontrakt kan de placeras strategiskt i ditt företag efter behov.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Vår Process

Vi tror på effektiva och smidiga processer och vi har för närvarande över 4000 kvalificerade interimskonsulter i vårt nätverk.

Därmed är vår rekryteringsprocess både enkel, snabb och träffsäker. Under ett förutsättningslöst möte går vi igenom alla förutsättningar för att på bästa sätt kunna möta ert behov, målbild samt förstå de utmaningar ni står inför. Vi presenterar därefter inom 1-3 dagar cirka tre lämpliga kandidater för uppdraget. Uppdraget hanteras i förtroende och utan några som helt startkostnader.

 

Behöver du en interim CTO med omedelbar verkan så vet du precis vem du ska vända dig till.

Kontakta oss

  Group 396
  Michael Gabrielsson

  Partner och delägare

  Allmänna förfrågningar