Scandinavian Executive » Utbud » Interimschef Industri – Produktion

Interim produktionschef

Interimschef inom industri – Produktionschef

En interim produktionschef är en nyckelperson som snabbt kan komma in och ta över stafettpinnen. Det finns många situationer där detta behövs, exempelvis när en chef snabbt försvinner på grund av sjukdom eller avsked, när en befattningshavare är tillfälligt borta på längre frånvaro eller när det snabbt blir en ökad arbetsbelastning.

Anledningarna är många men det primära behovet är oftast desamma, att fylla arbetsrollen så snabbt som möjligt. För industrier och fabriker kan snabbheten vara extra viktig då avbrott i verksamheten snabbt kan bli väldigt dyrt. Vi på Scandinavian Executive har inte bara erfarenhet av att matcha rätt uppdrag med rätt interim produktionschef, vi har även samlat flera duktiga chefer och ledare i vårt nätverk. På så sätt kan vi inte bara ta fram flera duktiga kandidater som passar just era behov och krav, vi kan även se till att de finns på plats redan efter några dagar. Vi arbetar snabbt, effektivt och med stor träffsäkerhet.

Exempel på roller vi tillsätter

Många fördelar med att välja en interimschef

Fördelarna med att välja en interimschef istället för att rekrytera är många. De mest uppenbara är att du snabbt får in potentiella kandidater som kan lösa det specifika problemet som dykt upp eller fylla arbetsrollen som har blivit ledig

En annan fördel med att använda en interim produktionschef är för att leda ett projekt, en omstrukturering eller någon typ av förändring i verksamheten. Då kan den tillfälliga ledaren styra upp arbetet och säkerställa att nå uppsatta mål och att deadlines hålls. Som du märker ställs det stora krav på en interimschef. Detta ställer i sin tur stora krav på våra kandidater och vår förmåga att matcha rätt. Genom åren kan vi med stolthet säga att vi har samlat ett väldigt kompetent nätverk och dessutom utvecklat en god fingertoppskänsla när det kommer till att matcha rätt.

Hur går det till att anställa en interim produktionschef?

Vi tror på effektiva och okomplicerade processer. Därför är vår rekryteringsprocess både enkel, snabb och träffsäker. Själva processen för att anställa en interimschef är alltid densamma, oavsett om du behöver en chef som kan driva fabrik, sköta logistiken eller implementera ett nytt IT-system för lagerhantering.

Allt börjar med att du tar kontakt med oss och beskriver vad du behöver hjälp med. Ju bättre vi kan förstå ditt företags verksamhet, behov och krav, desto enklare blir det för oss att rekommendera rätt personer. Tillsammans kan vi även utforma själva uppdragets mål och gränser. 

 

Nästa steg handlar om att hitta rätt personer. Då söker vi i vårt interna nätverk med över 4000 kvalificerade ledare och chefer. Redan inom 1-3 dagar presenterar vi cirka 3 lämpliga kandidater för uppdraget. All kontakt med oss sker dessutom konfidentiellt och utan några startkostnader.

 

Gör som många andra och ta in chefskompetens på ett snabbt och smidigt sätt genom att höra av dig till oss redan idag.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Kontakta oss

    Group 396
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar