Scandinavian Executive » Utbud » PMO, Projektledare eller Förändringsledare

PMO, Projektledare eller Förändringsledare

PMO, komplexa förändringsprojekt eller kritiska situationer som uppstår kräver specialister som varit med förut!

Vi har vid flera tillfällen tillsatt konsulter som gått in som Projektledare, PMO eller Förändringsledare. Förändringsprojekt kan vara en implementering av ett affärssystem, handla om en förändring inom organisationen, en nystart eller kanske avveckling. Vi på Scandinavian Executive kan hantera både stora och små förändringsprojekt, nationella som internationella.

Det finns flera fördelar med att anlita oss och en av dessa är att vi har en effektiv och enkel rekryteringsprocess. Vid kontakt med oss genomgår vi alla förutsättningar för att effektivt kunna tillgodose ert behov, målbild samt skapa en förståelse för era utmaningar. Inom 1-3 dagar presenterar vi cirka tre lämpliga kandidater för uppdraget. Dessutom sker all kontakt med oss på Scandinavian Executive konfidentiellt och utan några som helst startkostnader.

 

När en verksamhet står inför ett förändringsprojekt är det mycket viktigt att ha ett 360-graders perspektiv. Vi kan bemanna PMO som driver flera stora projekt som skapar värde för bolag med komplex struktur och många berörda personer. Ett antal professionella Förändringsledare finns också i nätverket som med stor vana av komplexa förändringsprojekt kan agera guide och stötta er organisation om det är en omfattande och viktig förändring som skall sjösättas eller som behöver styras tydligt i mål! Låt oss hjälpa dig med att hitta rätt konsult ditt komplexa förändringsprojekt.

Exempel på projekt eller förändringar som våra konsulter har genomfört:

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Kontakta oss

    Group 396
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar