Scandinavian Executive » Utbud » Interimschef IT – tech

Interim CIO

Interimschef IT – Vi tillsätter rätt kandidat inom 1-3 dagar

Varför är högkvalitativa interima CIO:er och IT-chefer så eftertraktade? Det beror på att fler och fler av dagens företag utnyttjar teknik på tidigare otänkbara sätt.

Oavsett om du söker en interim CIO eller IT-chef så är vi säkra på att du ställer höga krav på den individ du eftersöker. Hos Scandinavian Executive hittar du nyckelindivider inom IT, som interim CIO:er och interim IT-chefer med specialistkompetens på att skära igenom komplexiteten och leverera IT-projekt i rätt tid och budget. 

 

För oss på Scandinavian Executive är det viktigt med effektiva processer utan krångel. Vi arbetar med ett högkvalificerat urval från över 4000 interimskonsulter. Av den anledningen har vi skapat en enkel, snabb och träffsäker rekryteringsprocess. Under ett förutsättningslöst möte med er går vi igenom alla förutsättningar för att bäst kunna tillgodose ert behov, målbild samt förstå era utmaningar. Vi kommer inom 1-3 dagar att matcha er med cirka tre lämpliga kandidater för uppdraget. Dessutom kan ni lita på att all kontakt sker konfidentiellt och utan några startkostnader.

 

Vi hjälper er att matcha med cirka 3 lämpliga kandidater in loppet av 1-3 dagar.

Exempel på roller vi tillsätter

Hyr en interim CIO med kort varsel

Många av våra interim CIO:er har haft långa och framgångsrika karriärer. För dem som har haft ledande befattningar tillåter de interimistiska uppdragen att de drar nytta av sin branscherfarenhet och deras förmåga att driva förändringar.

Deras kompetens breddas från att vara involverad i flera olika företag. Genom att lyssna på era behov, önskemål och krav kan vi matcha er med den kandidat som passar er perfekt.

 

På Scandinavian Executive har vi tillsatt interim CIO:er och IT-chefer hos några av skandinaviens ledande organisationer - och samtidigt utrustat dem med erfarenhet och tvärfunktionell expertis. Behöver du en interim CIO med kort varsel har du hamnat rätt.

Scandinavian Executive Woman Mobile png

Rekryteringsprocessen

1.Uppdragsbeskrivning och målbild

Kravprofil, uppgift, roll, erfarenheter, kulturen. Bör och skall-krav tas fram, nuläget och målbild

2.Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi letar i vårt kvalitetssäkrade nätverk och undersöker tillgänglighet samt prisbild enligt målsättning

3.Intervjuer och kontroller tillsammans med kund

Anlita interim

Kontakta oss

    Group 396
    Michael Gabrielsson

    Partner och delägare

    Allmänna förfrågningar