Marknaden för interimschefer växer allt snabbare men är fortfarande i sin linda vad det gäller organisation och affärsmodeller för oss tjänsteleverantörer.

För att möta stigande efterfrågan går nu Scandinavian Executive, likt andra kollegor i branschen, över till en framgångsrik partnermodell. Vi välkomnar i samband med det vår tidigare stjärna Fredrik Nilsson, med lång erfarenhet som ledarskapskonsult, som kollega och denna gång även delägare.

– Det känns kul att vara tillbaka igen. Scandinavian Executive har sedan dag ett varit ett företag jag tror på. Som partner ser jag fram emot att bidra på alla sätt jag kan för att hjälpa våra interimschefer nå framgång, säger Fredrik.

Michael Gabrielsson, Partner, kommenterar:

– Med Fredrik ombord tar vi sikte mot nästa fas i vår utveckling. Vårt nätverk med erfarna interimschefer växer stadigt så det är en efterlängtad förstärkning för att kunna hjälpa ännu fler företag att få tag på rätt kompetens i rätt tid. Synd om kompetensen bara blir liggande samtidigt som många chefspositioner gapar tomma.

Fredrik avslutar:

– Oavsett om du är konsult eller uppdragsgivare,  lägg till mig på Linkedin eller släng iväg ett mejl till så tar vi samtalet vidare.