Samarbete mellan Chamber Business Networks och Scandinavian Executive.

Samarbete mellan Chamber Business Networks och Scandinavian Executive.

Affärsnätverket Chamber Business Networks är en samlingsplats för ledare på högsta nivån i svenskt näringsliv – en ”think tank for business leaders” – som under 15 år samlat de bästa talarna och mest spännande medlemmarna till sina exklusiva möten.

Scandinavian Executive är interimsförmedlaren som med sina drygt 1400 anslutna interimchefer och sin effektiva affärsmodell är ett snabbt växande företag i ett nytt och modernt område inom ledarskap för svenska företag – interim management.

Ulf Kruse, VD CBN: ”Vi ser samarbetet med Scandinavian Executive som ett naturligt led och förlängning av vårt nätverk. Våra medlemmar har ofta behov av interim hjälp och då är det bra att ha upparbetade kanaler med ett proffsigt företag i branschen.”

Michael Gabrielsson, Partner Scandinavian Executive: ”CBN är med sin höjd och exklusivitet ett naturligt val för samarbete för oss, våra interimchefer i nätverket samt kunder som är intresserade. Vi ser också en möjlighet att hjälpa CBNs medlemmar när behov av interimstjänster uppstår.”

För mer information, kontakta:
michael.gabrielsson@scandinavianexecutive.se , mobil: +46 735 038 320

ulf.kruse@cbn.se , mobil: +46 702 805 508

By | 2017-05-04T13:51:39+02:00 May 4th, 2017|Nyheter|