Marknaden skakade i mars 2020 och vi märkte snabbt att för vissa branscher och yrkeskategorier började en extremt tuff period! Flera av våra pågående case med underleverantörer till bilindustrin eller kopplade till resor och restaurangbranscher stannade tvärt och vi kunde se hur orosmolnen hopade sig. Samtidigt tog andra kontakter upp utmaningar och problem som vi snabbt kunde hjälpa till med. Paradoxalt nog kunde vi se en kris i ena änden av kundbasen och samtidigt se full fart hos andra uppdragsgivare!

Året 2020 slutar med all-time-high för vår verksamhet sedan starten, mer än 60% ökning av försäljningen från föregående år och många nya spännande kunder att samarbeta med, samtidigt som vår konsultkår har växt till över 4000 skickliga konsulter!

Som en hälsning om en hoppfull framtid tillsammans har även 2021 börjat med rekord på många sätt och på några veckor är vi i full fart igen.

Vad betyder det för dig då tänker du?

  • Är du ansvarig för en verksamhet och behöver hjälp, hör av dig så återkopplar vi med förslag på konsult inom 1-3 dagar och erbjuder en transparent prisbild och ett mycket starkt nätverk med över 4000 skickliga interimskonsulter som kan gå in och hjälpa er med utmaningar inom ekonomi, marknad, HR, försäljning, operations, inköp eller andra ledande roller och strategiska projekt. Maila oss direkt, vi återkopplar snabbt och lyssnar på vad som ligger på bordet. info@scandinavianexecutive.se
  • Är du interimskonsult och vill vara synlig och sökbar hos oss är du varmt välkommen att göra det via denna LÄNK.

Vi ser med ödmjukhet fram emot 2021 och kommer att bidra med interim som hjälpmedel för företag och organisationer som behöver flexibilitet och kraft och samtidigt förmedla spännande uppdrag åt vårt skickliga konsultnätverk!

Nu kör vi!

Michael, Fredrik, Anne Sofie och Joakim med samarbetspartners!