Medarbetare

Group 396@2x
Michael Gabrielsson

Partner

Michael har en bakgrund som säljkonsult, 30 års erfarenhet från försäljning, ledningsgrupp, VD och säljchef inom media, utbildning och andra professionella tjänster.

Group 397@2x
Fredrik Nilsson

Partner

Fredrik är en senior konsult som arbetat med ledarutveckling, haft flera olika ledande befattningar och startat och drivit bolag inom bland annat media. Han är skicklig på att förstå värde för uppdragsgivare och har djup förståelse för rollen som interimskonsult.

mättnad 1@2x
Anna Broström

Kundrelationer

Anna är en erfaren och senior innesäljare som jobbat inom flera olika branscher, alltid med fokus på företags och ledningens utmaningar och behov.

Mask Group 57
Anne Sofie Eriksson

Konsultchef

Anne Sofie har arbetat med administration, support och arbetsprocesser under många år. Hon översätter till och från Engelska, redigerar texter och arbetar även som fotograf.

Mask Group 52@2x
Magnus Uvhagen

VD, Partner

Magnus är aktiv som interimskonsult inom Ekonomi och Ledningsfunktioner. Han har en bakgrund från flera stora svenska bolag där han varit CFO, vVD, och ansvarig för förändringsprojekt.

Mask Group 53@2x
Ingemar Wallin

Seniorrådgivare

Ingemar har erfarenhet från ledande roller som HR-direktör i flera börsnoterade, internationella koncerner. Han har erfarenhet från Executive Search och interimsbranschen sedan flera år tillbaka.

Mask Group 54@2x
Joakim Karlsson

Kundrelationer

Joakim tar första kontakterna med kunderna och inleder dialog om behov. Han har ett långt förflutet inom TM och besöksbokning samt kundvård.

Kontakta oss