Om Scandinavian Executive

Om Scandinavian Executive – Interim

Scandinavian Executive drivs av personer som alla själva har suttit i ledande positioner, arbetat som konsulter eller interimschefer. Vi har en samlad erfarenhet från ett brett spektrum av branscher och har suttit med i ledningsgrupper eller styrelser 100-tals år tillsammans.

Vi har operativ erfarenhet och förmågan att snabbt förstå ett problem eller utmaning i en organisation. Lösningen vi erbjuder är att snabbt hitta rätt person som kan bidra till resultat hos er!

Att utmana en frågeställning och hjälpa våra kunder att se problemet från ett annat håll skapar dynamiska och spännande möten. Ibland är en annorlunda lösning eller konsult med en annan profil en ännu bättre lösning än att “bara” ersätta en befintlig roll med motsvarande kompetens.

Vi bygger hela tiden vårt nätverk av skickliga interimskonsulter och sedan starten 2014 har vi hjälpt företag att lösa många svåra situationer.

Ett effektivare sätt att arbeta

För att du skall få snabbast och effektivast möjliga stöd har vi utvecklat ett eget sätt att arbeta. Våra unika samarbeten med partners inom ett antal specialistområden ger dig inte bara en snabbare kandidatprocess, du får också tillgång till effektivare interimschefer.

Alla våra interimschefer får operativt stöd under uppdragets hela längd

Våra unika samarbeten gör att din organisation får betydligt mer än bara en interimchef. Löpande operativt stöd i form av specialistkunskaper, tillgång till nätverk eller rådgivning inom finans och juridik gör att våra interimschefer effektivare löser komplicerade situationer. Du får också snabbare svar på frågor som är kritiska för ditt företag och dess verksamhet.