Vi hoppas att sommaren har varit god för dig och de dina och att energin är hög inför höstens utmaningar!

Under sommaren är det många som tänker över sin situation, både privat och på arbetet, vilket ibland leder till snabba förändringar för företag som kanske förlorar nyckelpersoner med kort varsel.

Det kanske också finns någon pågående rekrytering som drar ut på tiden.

Då kan behovet av en interim chef som snabbt kan komma in i verksamheten uppstå.

Hör av dig till oss, vi har ett brett nätverk av erfarna interimskonsulter som kan hoppa in både på tillfälliga uppdrag eller gå in i anställning om det skulle bli aktuellt.

Läget på Scandinavian Executive – marknaden

Det har varit en intensiv vår och det är högt tryck på marknaden nu! Det märks att det inom vissa yrkesgrupper råder brist på personer. För vår del har vi flera spännande uppdrag som pågår och det är kul att se att vi växer vårt nätverk av skickliga interimskonsulter hela tiden.

Vi på Scandinavian Executive är kända för vårt stora nätverk av höga beslutsfattare och erfarna ledningspersoner. Av drygt 1500 konsulter i vårt nätverk är ett flertal tillgängliga för interimsuppdrag på kort varsel. ALLA konsulter har vi varit i kontakt med själva per telefon eller träffat, vi jobbar inte med att scanna LinkedIn eller andra sociala nätverk utan tror att en personlig kontakt är avgörande för att kunna välja rätt person till ett uppdrag.

Vårt team har en bred erfarenhet från näringslivet och vi tror att rätt konsult till rätt uppdrag i rätt tid är vad du som kund förväntar dig av en interimsförmedlare, och det levererar vi.

Vi ser fram emot en dialog om uppdrag framåt och önskar en god höst!