Interimschef Marknad och Försäljning

Om du söker en interimschef inom marknad och försäljning så har du kommit rätt

Ibland behöver ditt företag förstärkning i form av en erfaren ledare. Behovet kan komma planerat, exempelvis för att ta hand om en omstrukturering eller ett projekt, eller så kan behovet uppstå plötsligt och oförberett. Det kan vara en befattningshavare som försvinner med kort varsel eller en arbetsbelastning som uppstod väldigt fort. Om du behöver ta in en interimschef så har du kommit till helt rätt ställe. Vi på Scandinavian Executives kan snabbt och smidigt hjälpa dig hitta en ledare som passar just ditt företags förutsättningar och behov.

Marknad och försäljning är två viktiga delar av en verksamhet hos så gott som alla företag. Att sakna en ledare inom dessa avledningar kan snabbt påverka hela verksamheten, både kortsiktigt och långsiktigt. Genom att ta in en interimschef inom marknad och försäljning kan du snabbt fylla rollen med en person som har alla de egenskaper, kunskaper och kompetenser som ni behöver. Just snabbheten är en stor fördel gentemot den vanliga rekryteringsprocessen, en process som både tar längre tid och är mindre träffsäker.

När du kontaktar oss angående ett interimsuppdrag går vi tillsammans igenom vilka krav, behov och förutsättningar som just ditt företag har. Med den kravprofil vi tar fram under detta möte kan vi börja söka efter kandidater inom vårt egna nätverk med över 3000 duktiga ledare och chefer. Efter att vi själva har gått igenom vilka personer som skulle passa bäst för uppdraget presenterar vi två till tre kandidater för ett personligt möte.

Kontakta oss

010-330 52 50
Kontakta oss för hjälp med interimchef
Är du konsult och vill gå med i nätverket? Anmäl dig här

Vårt arbetssätt ställer stora krav på bredden hos vår personalstyrka och framförallt vår förmåga att matcha våra ledares kompetenser och egenskaper med rätt uppdrag. Vi har under flera år lyckats väl med att hitta rätt person till rätt uppdrag och vi fortsätter att bli ännu bättre hela tiden. Vi litar så mycket på vår fingertoppskänsla och förmåga att matcha rätt att vi har byggt vår affärsmodell kring detta. Ditt företag betalar ingenting förrän ni är nöjda med den kandidat vi har valt. Dessutom går det snabbt när du väljer oss. Eftersom vi endast väljer ut vassa interimschefer från vårt egna nätverk kan hela processen ta mellan två till fem arbetsdagar.

Exempel på roller vi tillsätter: Försäljningsdirektör, Marknadsdirektör, Försäljningschef FC, Marknadschef MC, VP Sales, VP Marketing, Kommunikationsansvarig, Digitaliseringsansvarig, PR-ansvarig mm.

Så här kan en process se ut, från start till mål på 2-3 dagar!