Att Scandinavian Executive vuxit rekordsnabbt har nog inte undgått någon som följt oss under det senaste året. Att växa snabbt ger både energi och stimulans men innebär också utmaningar rent operativt. Vi behöver helt enkelt kontinuerligt skala upp våra system utan att mista den för oss så grundläggande nätverksaspekten.

Nu inför vi ett nytt system för att administrera vårt nätverk. Det nya systemet kommer att hjälpa oss att hålla reda på dina senaste och viktigaste kompetenser, erfarenheter och önskemål. Kort sagt så kommer det göra oss än snabbare när vi skall tillsätta dig!

Vi skulle därför vilja be dig som finns i vårt nätverk, om du inte redan gjort det, att gå in på länken här nedan och komplettera dina uppgifter samt eventuellt uppdatera ditt CV i det nya verktyget. Ju mer aktuell och korrekt information vi har om just dig, desto bättre kan vi matcha dina kompetenser och önskemål med nya uppdrag och rekryteringar.

Gå in på länken. Din inloggning är den mailadress som du får våra utskick till.

http://scandinavianexecutive.teamtailor.com/

P.S. Det skall löna sig att ingå i vårt nätverk – vi erbjuder alltid generösa belöningar vid tips om interimuppdrag!

Vi vet att du under vissa perioder inte kommer vara tillgänglig för uppdrag. Därför så vill vi tipsa dig om ett par andra sätt att använda dig av Scandinavian Executives nätverk.

Om du tipsar oss om potentiella eller kommande interimuppdrag som leder till uppdrag för någon av våra interimchefer, så utgår alltid generösa belöningar. Om du har någon i ditt nätverk som söker interimchefer, kontakta Michael Gabrielsson på 0735-038 320, så berättar han mer om vårt belöningssystem.

Vi tar naturligtvis också tacksamt emot tips på erfarna och skickliga interimchefer som kan finnas ibland dina yrkeskontakter.