God Jul och Gott Nytt År önskar Scandinavian Executive!

God Jul och Gott Nytt År önskar Scandinavian Executive!


 

Tillåt dig själv att reflektera i jul.

Julen är en givandets tid. Att ge och dela med sig har visat sig ha en stärkande effekt på många sätt, inte bara för den som mottar gåvan utan också för den som ger. Ge dig själv ynnesten att stanna upp, reflektera och låta glädjen i givandet av prylar, kärlek, tid och tjänster ha en läkande effekt på stress, osämja och de skavanker som vardagen så lätt kantas av. Ge dig tiden att omfamnas av värme och vila – en grund som gör att du sedan kan ta ett bestämt kliv in i det nya året!


Steg för steg mot en bättre värld.

Som företag har vi möjlighet att ge och gör det därför även i år. Vi har valt att stötta Rädda Barnen i deras otröttliga arbete för världens alla utsatta barn, men också uppstickaren Help-to-Help vars idé går ut på att crowdfunda högre utbildning för unga personer i Afrikas fattigare länder. Steg för steg lägger de grunden för ett blomstrande framtida samhälle – en doktor, lärare, jurist och ingenjör i taget.


 

Låt oss hjälpa dig till en mer vilsam ledighet.

2018 har för oss på ett fint sätt rundats av med att vi fått hjälpa en hel del båda nya och gamla kunder snabbt fylla gap eller introducera den där klockrena matchen som varit smått omöjligt för dem själva att hitta på marknaden.

Tveka inte att höra av dig om du sitter i liknande situation så ser vi till att ge dig rätt grund för värme, vila och att med motivation gå in i det nya året! 


 

By | 2018-12-21T16:47:16+02:00 december 21st, 2018|Nyheter|