Allt gott inför 2016!

2015 har varit vårt startår och har innehållit otroligt spännande möten med kunder, samarbetspartners samt skickliga konsulter med en fantastiskt bredd och kompetens!

En reflektion från året är att vi märker att marknaden för interim ökar. Fler och fler företag använder det antingen i övergångslägen eller i förändringar där konsulterna kommer in både som förstärkning och som specialister på områden där bolagen kanske vill stärka viss kompetens.

En lyckad affär har två vinnare brukar det heta men vi menar att i våra affärer är vinnarna alltid minst tre:

  • Kunden som får en lösning på en situation som uppstått eller förstärkning av sin ledning under en period.
  • Konsulten som får ett spännande och utmanande uppdrag att lösa.
  • Vi själva som haft förmånen att förmedla kontakten mellan kund och konsult och som kan se ett starkt samarbete ta form och starta.

Energin i rummet när konsult och kund träffas som sedan övergår i ett intensivt samarbete är fantastisk att få ta del av och vi hör hela tiden framgångshistorier och exempel på tuffa situationer som hanterats, vilket är oerhört givande och kul! Tillsättningar har skett inom eller nära ledningsgruppen, inom general management, HR, ekonomi, operations, logistik och många spännande projekt drivs för fullt just nu ute hos våra kunder.

Gott nytt år 2Detta vill vi fortsätta göra under 2016 tillsammans med er och vi ser mycket fram emot att ses under året som kommer.