Året har överraskat oss ytterligare då trycket på våra tjänster ökat rekordartat och sommaren blev väldigt intensiv.

Detta är vi självklart mycket glada över och vi har nu stärkt upp vårt team med ytterligare en medarbetare.

Therese P

Vi hälsar Therese Paulmarken välkommen!
Therese kommer till Scandinavian Executive med gedigen erfarenhet från bland annat Telekom och Retailsektorn. Hon har vid två tillfällen fått förtroendet att driva upp nya bolag som VD och kommer senast från en roll som Commercial Director på en av Sveriges telekomoperatörer.

Det här gör vi på Scandinavian Executive
Kort och gott, vi är specialister på Interim Management.

En Interimchef är en chef som ger omedelbart stöd under en period, vanligtvis mellan tre till nio månader. Interimchefens uppdrag är att leverera en lösning och snabbt uppnå ett resultat.

Tack vare deras fokus på snabba resultat är detta en kostnadseffektiv lösning! Till exempel hjälp i ett kritiskt läge, ett viktigt projekt, att möta höga tillväxtkrav eller i väntan på att en rekrytering skall slutföras.  Ibland övergår interimsperioden i en anställning om förutsättningarna är rätt från bägge parter.

Det här är vi
Vi på Scandinavian Executive är kända för vårt stora nätverk av höga beslutsfattare och erfarna ledningspersoner.  Av drygt 800 ledare i databasen är ett antal tillgängliga för interimsuppdrag på kort varsel.

Vårt team har tillsammans en gedigen erfarenhet av bland annat top management inom näringslivet, arbete inom offentlig sektor samt rekryteringsbranschen och vår ambition är att alltid ha en så nära dialog med både kund och konsult som möjligt för att hitta den bästa matchningen mellan uppdrag och konsult.

Bra rykte, fina referenser
Största delen av vår verksamhet idag är från kunder som kommer tillbaka till oss när deras nästa utmaning dyker upp och detta är vi mycket stolta över. Vi erbjuder alltid snabb hjälp, högkvalitativa kandidater och resultat

  • Behöver Din organisation omstruktureras?
  • Har Ni ett viktigt projekt som Ni behöver akut hjälp med?
  • Har Du nyligen fått veta att en av era chefer kommer att sluta?


Låt oss bli din resultatpartner
Hör av dig till oss! Vi ger dig snabb och personlig service och vi vågar lova en spännande diskussion.